Utbildningsmaterial inom kardiologi

Här finner du våra samlade utbildningsresurser inom kardiologi. Bland annat kommande utbildningar, typfall och kommande tillfällen i vår utbildningsserie CardioCast - webbinarier för dig som behandlar patienter med hjärtsvikt.

Nordic CardioCast – allt om hjärtat för ögat och örat

Vi vet att du är vetgirig men upptagen, därför har vi gjort det enkelt för dig. Nordic CardioCast är Novartis utbildningsplattform inom kardiologi med fokus på hjärtsvikt och blodfettsrubbningar. Här kan du ta del av ledande nationella och internationella experters kunskaper och insikter i lättillgängliga format, som podcaster och webbinarier. Bestäm själv när och hur du deltar och lyssnar!

En podcast som pratar kardiologi, med fokus på hjärtsvikt och blodfettsrubbningar, på ett engagerande och seriöst sätt.
Missa inte våra webbinarier och digitala utbildningar inom kardiologi med fokus på hjärtsvikt och blodfettsrubbningar.
Ta del av våra filmklipp där experter utbildar, informerar och ger sin syn på intressanta och aktuella ämnen inom kardiologi.

Missa inte nästa On-Demand Video, Hjärtsnack podcast eller webbinar!

Få uppdateringar om när vi släpper utbildningsmaterial och bjuder in till webbinars direkt till din e-post. Registrera dig om du är intresserad av kardiologi och vill få digital information och tillgång till nyheter. Produktinformation kan förekomma.

Anmäl dig idag

Läs mer

Lär dig mer om ENTRESTO och LEQVIO i vår digitala monter.
ENTRESTO är indicerat för behandling av kronisk symtomatisk hjärtsvikt hos vuxna med nedsatt ejektionsfraktion.
LEQVIO är en kolesterolsänkande liten interfererande ribonukleinsyra (siRNA) som administreras via en subkutan injektion.
SE2202019138 (1 februari 2022)
×

Ask Speakers

×

Medical Information Request