Lägg till i kalendern

Månatliga webbinarier med fokus på hjärtsvikt våren 2021.

LEIF KÖLDAL - Ultraljud på trekvart

Produktinformation om Entresto® (sakubitril/valsartan) kommer att förekomma.

 

I höst startar våra digitala, terapiinriktade utbildningar med några av Sveriges främsta experter inom hjärtsvikt. Du som är läkare eller sjuksköterska inom primär/slutenvård och som behandlar patienter med hjärtsvikt är varmt välkommen att anmäla dig.

Syftet med föreläsningarna är att delge viktiga nyheter inom hjärtsviktsbehandling samt ge exempel från verkligheten på framgångsrika arbetssätt för att nå patienterna. Föreläsningar är live och det kommer finnas möjlighet att ställa frågor.

 

Välkommen

Cardiovascular, Renal & Metabolism Teamet
Novartis Sverige AB


ANMÄLAN

Anmäl dig genom att klicka här!

Vid frågor kontakta Simon Berglund på 070-634 01 77
Påminnelse och webblänk för deltagande skickas ut dagen innan.

 

Mötet är kostnadsfritt och Novartis står för kostnad av föreläsararvode. Observera att du behöver din huvudmans godkännande för att delta.
Genom att anmäla dig till mötet accepterar du att vi behandlar dina uppgifter i enlighet med vår  integritetsskyddspolicy


Enligt avtalet om information och utbildning mellan Läkemedelsindustriföreningen och SKL har denna inbjudan till utbildning skickats till din huvudman.
Försändelsen är utsänd med stöd av uppgifter ur Hälso- och Sjukvårdens Adressregister, HSAR, av Novartis AB, som är anslutet till Integritetsskyddsprogrammet för HSAR.
Ytterligare information erhålls av IQVIA Solutions Sweden AB, e-mail: [email protected] 
Program 
12:10
Välkomna inkl produktinformation om Entresto (sakubitril/valsartan)
12:15
Ultraljud på trekvart
12:45
Frågestund
12:50
Avslut
Föreläsare: Leif Köldal
Sjuksköterska med många års erfarenhet inom hjärtintensivvård, lungmedicin,thoraxkirurgi och ortopedi. Leif har även lång och bred erfarenhet som utbildare av sjuksköterskor både på grund och specialistnivå.
SE2010052747
×

Medical Information Request

×

Ask Speakers